Menu

Európa Open: Szarajevóban voltak a bajaiak

Névtelen-1Európa Open, Szarajevó (Bosznia-Hercegovina), 2016.03.20. Huszonhárom ország 255 versenyzője részvételével rendezték meg a hétvégén az Európa Open szarajevói fordulóját, ahol 57 kg-ban Knetig Emőke, 66 kg-ban Végvári Martin, 73 kg-ban Őri Csanád és 81 kg-ban Köller Milán képviselte bajai mogyisként a magyar színeket.

Emőke erőnyerőként török ellenfelét legyőzte, majd egy lengyel lánytól szenvedett vereséget. A vigaszágon egy szlovén versenyzőt sikerült legyőznie, de a folytatásban magyar honfitársa legyőzte és így a 7. helyet szerezte meg.

Milán az első fordulóban erőnyerőként jutott tovább, majd egy szerb versenyzőtől kikapott, így a vigaszágon folytathatta. Ott elsőre győzött a montenegrói ellenfele ellen, majd horvát vetélytársától vereséget szenvedett és így 9.-ként zárta a versenyt.

Csanád az első fordulóban horvát ellenfelét legyőzte, majd egy szerbtől vereséget szenvedett, de a vigaszágon folytathatta. Sajnos egy török fiútól kikapott, így számára befejeződtek a küzdelmek.

Martin horvát és török ellenfelét legyőzve jutott a legjobb nyolc közé. Ott azonban montenegrói ellenfele megállította a menetelésben és a vigaszágon bosnyák vetélytársával szemben győznie kellett, hogy a bronzéremért folytathassa a küzdelmeket. Ez azonban nem sikerült, így 9-.ként zárta a versenyt.

Edző: Radics Attila.