Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Kikelet Félmaraton: Nem lesz címvédés

20150411-Kikelet-Felmaraton-050

Egy dolog már rajt előtt tutira biztos a szombaton, április 9-én Baján rendezendő VI. Kikelet Félmaraton utcai futóversennyel kapcsolatban! Nem lesz címvédés, ugyanis a tavalyi győztesek közül sem Faldum Gábor (Mogyi SE Baja), sem pedig Forró Zsófia (Kaposvár) nem vehetnek részt a viadalon. Nyitva van tehát az „aranykapu”, s már csak annyi a teendő, hogy elsőként kell célba érni.
mogyi 6 logo final
A házigazda bajai mogyisoktól nem csak az olimpiára készülő Faldum Gábor fog hiányozni, hanem Király István és Karai Botond sem fog indulni a Kikelet Félmaratonon, hiszen ezen a hétvégén mindketten triatlon Európa Kupán fognak rajthoz állni Spanyolország észak-afrikai exklávéjában, Melilla városban. Így tehát nagyon valószínűsíthető, hogy Czigány András lesz a hazaiak favoritja a Kikelet Félmaratonon. A nőknél korábbi győztes is van az idei utcai futóverseny mezőnyében: a pécsi Szatmári Adrienn tavaly bronzérmes lett, 2013-ban pedig megnyerte a bajai futóversenyt.

Április 9-án, szombaton 14 órakor rajtol el a VI. Kikelet Félmaraton mezőnye, a rajt és a cél is a Petőfi-szigeten, a Turisztikai Központ épületénél lesz. „Mintegy 1000 induló várható a Kikelet Félmaraton összes távján (21 km és 10 km egyéniben, illetve 21 km párban és háromfős váltóban). A klasszikus táv, vagyis a 21 km mellett egyre népszerűbb a rövidebb – 10 kilométeres – táv is, de a váltók száma is emelkedett a korábbi évekhez képest. A tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz jótékonysági futás, melynek rajtja 13:30-kor, azaz fél órával a „nagyrajt” előtt lesz. Péterfay Dóra nem látó lányért futnak az 1600 méteres táv résztvevői. Reméljük a jó időjárást! Ugyan nem ezt jósolják, ám az a helyzet, hogy a meteorológusok még nem tudják, hogy a Kikelet Félmaratonon mindig jó idő szokott lenni!” – mondta Szekeres Tibor, a bajai VI. Kikelet Félmaraton főrendezője.

Akárcsak a korábbi években is mindig, természetesen ezúttal is érinteni fogja Baja város néhány főbb látványosságát (Petőfi-sziget, Szentháromság tér, Türr-kilátó, Pandúr Ökopark, Halászpart) az országos sorozathoz tartozó utcai futóverseny, hiszen többek között az is célja a Mogyi Kft. által szponzorált Kikelet Félmaratonnak, hogy a Bajára érkező több száz sportolóval és turistával megismertesse a Sugovica-parti város szépségeit.

A szombati Kikelet Félmaraton résztvevői a futás után tésztapartin is részt fognak venni, ám a helyszínre való tekintettel ezúttal bajai halászlé és túrós tészta szerepel a kínálatban. Részleges útlezárásokra is lehet számítani a Kikelet Félmaraton alatt – szombaton 14-16 óra között -, ezekről részletesebben a verseny honlapján lehet olvasni (http://kikelet.bacskaisport.hu).
20150411-Kikelet-Felmaraton-109
A Kikelet Félmaraton futóverseny az ATOM 150+ országos versenysorozat második állomása. Az idei első ATOM 150-es futóversenyt február elején rendezték Kaposváron, a második megmérettetés az áprilisi bajai viadal lesz, melyet a szekszárdi, a nagyatádi és a paksi futóversenyek követnek. Az ATOM150 versenysorozat rendezőinek célja a régió értékeinek megismertetése: kaposvári farsang, bajai halászlé, szekszárdi borvidék, Ironman triatlon. A sorozathoz tartozó önálló futóversenyek a következők: Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton (Kaposvár), Kikelet Félmaraton (Baja), Borvidék Félmaraton (Szekszárd), eXtremeMan 2/3 Maraton (Nagyatád), Atomfutás (Paks).

Tehát nem elfelejteni a kezdési időpontokat: április 9-én szombaton 13:30 órakor jótékonysági futás, 14 órakor VI. Kikelet Félmaraton, minden esetben a Petőfi-szigeti Turisztikai Központ épületénél lesz a rajt. A szervezők szeretettel várják a Bajára érkező sportolókat és turistákat, valamint hasznos időtöltést és kellemes versenyzést kívánnak.

LINKAJÁNLAT:
Versenykiírás
VI. Kikelet Félmaraton: Útlezárások
VI. Kikelet Félmaraton: A versenyközpont és a rajt/cél terület helyrajza
VI. Kikelet Félmaraton: Útvonalas térképek

20150411-Kikelet-Felmaraton-006