Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

A mór megtette kötelességét

Valamiért Friedrich Schiller nevezetes mondása – miszerint „a mór megtette kötelességét, a mór mehet” – jutott eszembe a román válogatott csatár Florin Andone története hallatán. A 23 éves támadó esetében ugyan és egyelőre kissé sántít a történet, hiszen ő még nem járt a mórhoz hasonlóan, s egyelőre még nem dobták el úgy, ahogyan egyesek a használt fehérneművel szoktak tenni. Hangsúlyozom: egyelőre!

Bár az is igaz, hogy véleményem szerint őt nem fogják úgy „átverni a palánkon¨, mint azt a mórt. Miért nem? Azért, mert ez nem áll a klubja érdekében. Gondolom én.

Florin Andone, aki nem más, mint a 2015-2016-os idény leggólerősebb román futballistája, jelenleg a spanyol másodosztályban szereplő Cordoba légiósa. Sokáig úgy tűnt, hogy ő lesz az a focista, aki azért bukja majd el a 2016-os EB-szereplést, mert jól teljesít a csapata. Ám az utolsó utáni pillanatban ez mégsem történt meg, hanem győzött a józan ész és megszületett a kompromisszum.

Miről volt szó?

Arról, hogy a Cordoba a vártnál jobban teljesített a Segunda Divisionban, s a májusi bajnoki hajrában az élvonalba való feljutás közelében volt. Florin Andone bekerült ugyan a 2016-os Európa-bajnokságra készülő román fociválogatott bő keretébe, ám az I. osztályban való szereplésért küzdő spanyol klubcsapat – szerintem érthető módon – ragaszkodott román gólgyáros csatárához és nem engedte el őt a román nemzeti csapat olaszországi edzőtáborozására.

Erre a beintésre azonnal felkapták a fejüket a román fociszövetség illetékesei és kerek-perec kijelentették, hogy amennyiben Florin Andone legkésőbb május 29-én nem fog megjelenni a román válogatottnál, akkor a játékos nem vehet részt a franciaországi Európa-bajnokságon. Nos, hiábavaló volt a kekeckedésük, ugyanis május 29-én Mallorca-Cordoba bajnoki mérkőzést rendeztek a spanyol II. osztályban, Andone pedig kezdőjátékosként lépett pályára a spanyol klubcsapatában.

Ez volt a Segunda Division 41. fordulója, vagyis az utolsó előtti forduló, s ekkor a Cordoba – több előtte álló csapattal együtt holtversenyben – a nem osztályozós 7. helyen állt. Érdemes tudni, hogy a spanyol másodosztály első két helyezettje egyből feljut az élvonalba, míg a 3-6. helyen végzett csapatok osztályozón szerepelnek és az ottani legjobb csapat lesz a harmadik feljutó a spanyol I. osztályú focibajnokságba.

Nos, az történt, hogy a Cordoba éppen a román válogatott Florin Andone góljának köszönhetően 1-0-re győzött Mallorcán és előrelépett az osztályozót jelentő 5. helyre. A találkozót követően a Cordoba vezetői azonnal elengedték az EB-re készülő légiósukat, Andone pedig még az UEFA által megadott legvégső keretszűkítési időpont előtt megjelent a román válogatottnál. Mivel Anghel Iordanescu szövetségi kapitány nagyon-nagyon kategorikusan jelezte, hogy még a román fociszövetségben „hajjakendet” játszó illetékes elvtársak kedvéért sem hajlandó lemondani az előző idény leggólerősebb román focistájáról és mindenképpen nevezi őt Románia EB-keretébe, a korábban hepciáskodó román szövetségi alkalmazottak által meghatározott május 29-i határidő semmissé vált.

„Happy end” lett a történet vége, hiszen végül a Cordoba vezetői és a román fociszövetség illetékesei is engedtek. A Cordoba osztályozót játszhat a spanyol élvonalbeli bajnokságba való feljutásért, Florin Andone pedig Románia fociválogatottjának játékosa lehet a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon.

A kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.