Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Franciaország-Románia: Ide nekem az oroszlánt is!

Nem irigylem a franciákat. És most természetesen nem arra gondolok, hogy van egy-két focistájuk, akik néhány hónap alatt több pénzt kapnak, mint amennyit én a teljes életem során összesen összegyűjtök, hanem arra, hogy kezdődik az Európa-bajnokság és a nyitómeccsen házigazdaként lépnek pályára a románok ellen. Erről hirtelenjében csak annyit bírok kinyögni, hogy, Didier Deschamps szövetségi kapitány és csapata, hogyismondjam, na, tutira biztosan nincs irigylésre méltó helyzetben.

Kezdődött az egész felkészülésinek nevezett sztori azzal, hogy az emlékezetes zsarolós ügy és izomsérülés miatt Valbuena kimaradt. Volt ugyan korábban egy szövetségi döntés, miszerint Benzema és Valbuena közül egyszerre csak az egyik szerepelhet a válogatottban, ám a francia szövetség elnöke és a szövetségi kapitány megegyeztek abban, hogy Benzema nem vehet részt az Európa-bajnokságon. Így tehát Deschamps úgy vághatott neki az EB-re való felkészülésnek, hogy már adott volt két focista, akit nem hívhat a francia keretbe.

Erre jött a hír, hogy Sakho pozitív doppingtesztet produkált és eltiltották. Mindössze csak néhány napig lehetett örülni annak, hogy Mathieu felépült, mert már az volt a fő hír, hogy Benzema helyettese, Gignac combsérülést szenvedett. Mire az orvosok megnyugtatták volna a népet, hogy csak egy enyhébb sérülésről van szó és Gignac fel fog épülni a kontinenstornára, máris az foglalkoztatott majdnem mindenkit, hogy a Real Madridban hátvéd Varane annyira megsérült, hogy kénytelen lesz kihagyni a Bajnokok Ligája döntőjét is, s az Európa-bajnokságot is.

Ja, és talán azt sem kellene elfelejteni, hogy Cabaye úgy megsérült az angol kupadöntőben, hogy utána sokáig lehetett aggódni azon, hogy felépül-e az Európa-bajnokságig. Közben Varane ment, Rami pedig jött, s a szövetségi kapitány azt remélte ezzel, hogy vége van a felfordulásnak és néhány nappal a végső határidő előtt keretet szűkített.

Didier Deschamps tévedett! Szerencsétlen flótás azt hitte, hogy megússza ennyivel!

A kontinenstornára magát összeszedő Mathieu újból megsérült, méghozzá annyira, hogy ott kellett hagynia a franciákat. Umtiti érkezett a helyére az immár 23 fős keretbe. Ekkor érkezett a hír, hogy az UEFA nem hosszabbította meg Sakho eltiltását, s a 26 éves focista akár játszhatna is az Európa-bajnokságon. Didier Deschamps nagyon gyorsan elzavarta a susnyásba a reménykedőket és kerek-perec kijelentette, hogy egy ilyen húzás nagyon tisztességtelen lenne azokkal a focistákkal szemben, akik végigdolgozták a felkészülési időszakot, ám most egy doppingvétségért eltiltott labdarúgó utolsó pillanatban való meghívása miatt lennének kénytelenek távozni a francia nemzeti csapatból. A szövetségi kapitány nagyon határozottan jelezte, hogy rá egyáltalán ne számítsanak, mert ő nem hajlandó ilyesmit tenni!

Mikor némileg ismét csillapodtak a kedélyek, akkor kiderült, hogy a végleges utáni véglegesnek hitt listán is muszáj lesz változtatni. Történt ugyanis, hogy Lassana Diarra térdsérülést szenvedett, így helyére Morgan Schneiderlint kellett behívni a francia válogatottba.

Jelenleg tehát itt tart a dolog, de én már úgy vagyok ezekkel a szerencsétlen franciákkal, hogy talán már jobb lesz nem elkiabálniuk semmit, hiszen jöhet még kutyára úthenger! Már csak azért sem lenne érdemes túlzottan szárnyalni, mert a terrorveszélyről, a sztrájkokról, a tüntetőkről és a rohamrendőrökről sem érdemes megfeledkezni. És az árvízről sem! Mindezek hallatán néhány haverom azt bírta mondani, nyilván kissé túlzóan és nem komolyan gondolva a dolgot, hogy már csak az atomcsapás hiányzik Franciaországból.

Milyen ellenfelek lehetnek a románok? Most így elsőre az jut eszembe, hogy nagyon jól védekeznek, az ellenük játszóknak nehéz gólt szerezniük, s az Eb-selejtezők során minden csapat közül a románok kapták a legkevesebb gólt. Egészen pontosan: kettőt! Két gólt! És egyszer sem szenvedtek vereséget.

Ezekhez még azt is hozzá lehet tenni, hogy a románok Eb-felkészülése lényegesen zökkenőmentesebb volt, mint a franciáké. Anghel Iordanescu szövetségi kapitány válogatottja lényegében problémáktól mentesen készülhetett a kontinenstornára. Talán az volt a legnagyobb – jóindulattal még akár gondnak is nevezhető – akármicsoda, hogy Andone majdnem bukta az Eb-szereplést, mert a vártnál jobban teljesített a klubcsapata. A román szövetség néhány illetékes elvtársa el akarta játszani az erős fiú szerepkörét, ám a tréner gyorsan lehűtötte a kedélyeket, s kategórikusan kijelentette, hogy neki márpedig szüksége van az előző idény leggólerősebb román futballistájára. Ezen kívül még az borzolhatta ideig-óráig az idegeket, hogy Alibec ujjtörést szenvedett, de miután az UEFA illetékesei úgy döntöttek, hogy a román csatár – amennyiben speciális rögzítést fog viselni – játszat az Eb-n, már emiatt sem kellett idegeskedni.

Mi várható a francia-román meccsen? Röviden: foci. Bővebben: még több foci. Amennyiben a házigazdák már a kezdő sípszótól kezdve úgy fognak menni előre, mint a mérgezett egerek, s lesz annyi szerencséjük, hogy még a találkozó első felében gólt szereznek, akkor nem sok jót jósolok a románoknak. Viszont ha Iordanescu edző csapata kapott gól nélkül bekkeli ki az első félidőt, akkor onnantól kezdve már bármi előfordulhat. Sőt! Még annak az ellenkezője is!