Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Giroud bemutatta, hogyan kell lefejelni egy 2 méteres kapust

Lötyögés a semmibe! – ez jutott eszembe elsőre a Franciaország-Románia mérkőzés első félidejéről. No, és persze az, hogy az ilyesféle mutatvánnyal nem megszerettetni lehet a fiatalokat a focival, hanem elriasztani őket. Nagyon valószínűnek tartom, hogy ha egy szülő látott valamennyit a francia-román meccs első részéből, akkor azon nyomban nekiállt hamut szórni a fejére, bocsánatot kérni a lurkótól, s inkább a számítógépezésre, a fotelben való tespedésre, telefonnyomkodásra vagy bármi más hasonló tevékenységre biztatta, s kategorikusan kijelentette, hogy nem akar focilabdát látni a környéken!

Néztem ezt a labdarúgásnak álcázott akármicsodát az első félidőben, s miután arra gondoltam, hogy mégiscsak David Guetta megmozdulása volt a legjobb azon az estén, pedig jobbára ő sem csinált semmit, azon vettem észre magam, hogy kezdek a románoknak szurkolni. Na, nem azért, mert ők a bunkerfocizáson kívül bármit is csináltak volna, de végülis tőlük ennyi volt várható, s csak annyi történt, hogy „hozták” az elvárt teljesítményt, hanem azért, hogy dobjanak már bele egy követ az állóvízbe, pofozzák fel a nagyképűen sétálgató franciákat, s jelezzék neki, hogy nem a szép lányok előtt páváskodnak a korzón, hanem focizniuk kellene, hiszen már az Európa-bajnokság nyitómeccsén vannak. Ja, és hogy el ne felejtsem: egy kapáslövésre emlékeztető próbálkozásnál ismét bebizonyosodott az, amit már eddig is jól lehetett tudni, vagyis az, hogy Pogba még nagyon-nagyon-nagyon messze van a Platini-féle megmozdulásoktól.

Szünetben megjöttek a szakértőknek kinevezett személyek, s többek között jól megaszondták, hogy bizony a tét nagyon nyomja a francia vállakat. Nekem pedig arra kellett emlékeznem a röhögés és térdcsapkodás után, hogy 1984-ben is Európa-bajnokság volt, azt is Franciaországban rendezték, s a házigazda franciák esetében bizony már akkor is volt némi tét. Hídlakó Misi edző, a mágikus négyes (Platini, Giresse, Tigana, Fernandez) és a többi francia focista ezt nem nagyképűséggel és lötyögéssel oldotta meg, hanem például úgy, hogy Michel Platini már két mesterhármasnál járt a három csoportmérkőzés végén.

A második félidő már jobbra sikeredett. Nyilván szóltak a játékosoknak, hogy talán nem most kéne elriasztani az embereket a labdarúgástól, hiszen mégiscsak focirendezvényen vannak, s ráadásul ez lenne a világ harmadik legnézettebb sporteseményének az egyik legjobban várt mérkőzése. Sőt, annyira feljavultak a népek, hogy még az Európa-bajnokság első gólja is megérkezett, s az bizony egy akkora kapuspotya volt, mint ide Baktalórántháza: Giroud, azaz Zsiru lefejelt egy közel 2 méteres kapust!

Leírom megint és nagyon lassan, hogy érthetőbb legyen: az 1,92 m magas Giroud felugrik fejelni, de nem ám egy 160 centis ellenfél mellett teszi mindezt, hanem az 1,98 m magas Tatarusanu mellett, aki ráadásul mindkét kezét használhatja arra, hogy megakadályozza Zsirut. Nem sikerült!

Az egyenlítő gól előtti szabánytalanságnál a meccset vezető Kassai Viktor jó döntést hozott, Stancu pedig nyugodtan értékesítette a büntetőt. Békésnek nevezhető döntetlennel ért volna véget a beképzelt franciák és a bunkerfocizó románok találkozója, de mérkőzés végén Payet meggondolta magát és szépségdíjas góllal döntött a francia győzelemről. Talán mindent elárul erről a nyitómeccsről az a tény, hogy Payetnek kétszer több jó mozzanata volt, mint az összes többi csapattársának együttvéve.

Nagyon remélem, hogy ennél a meccsnél már csak jobbak jöhetnek ezen az Európa-bajnokságon.