Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Kerékpárral mennek Bajáról az olimpiára

Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs

Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs

Hárman bringáznak el Bajáról Rióba, a 2016-os olimpia helyszínére. A kerékpáros út a magyarországi Bajától a portugáliai Lisszabonig tart, ahonnan repülővel folytatódik az út. A bajai kalandorok a 2016-os nyári olimpiai játékok teljes időtartama alatt a helyszínen lesznek, s a többi sportesemények mellett megtekintik majd a bajai származású olimpikon sportolók (Faldum Gábor triatlonista és Hosszú Katinka úszó) versenyeit is.
10-kerekparral-az-olimpiara-rio-2016-600px
A Bajától Rióig tartó utazás résztvevői: Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs.

Borbély Miklós 46 éves, korábban két olimpiára utazott kerékpárral (Barcelona 1992, Atlanta 1996), triatlonedző, Ironman és a 2016-os olimpikon Faldum Gábor triatlonista nevelőedzője. Németh Zoltán 54 éves testnevelő tanár a borotai iskolában, kétszeres spártai hős és az első bajai sportoló, aki teljesítette a legendás Spartatlon futóversenyt. Barta Balázs 16 éves diák, a Mogyi SE triatlonistája.
11-kerekparral-az-olimpiara-rio-2016-600px
Hárman mennek: a vasember, a spártai hős meg egy tini. Ez akár egy vicc kezdőmondata is lehetne. Nem az, hanem egy komoly elhatározás valósággá váltása. Három bajai sportember rövidesen Rio de Janeiroba indul, hogy bajaiaknak szurkoljon az olimpián. Rövidesen gyűjtik a bajaiak üzeneteit is, amit az olimpiai csapattal szeretnének eljuttatni a olimpikonoknak. A Sportuszodában – várhatóan a jövő hét közepén – kihelyezett ládában gyűjtik majd augusztus elejéig azokat a személyes, hagyományos leveleket, képeslapokat, melyekkel Hosszú Katinkát, Faldum Gábor és Vereczkei Zsoltot szeretnék támogatni a bajai sportemberek. Borbély Miklós, Németh Zoltán és Barta Balázs pedig június 20-án hosszú útra indul. Rio felé veszik az irányt, biciklivel. Két-két belsőt raknak az úti csomagba, maguk mellett mintegy 60 kilós csomaggal vágnak neki az útnak, plusz súlyt nem tudnak vállalni, mert az energiát és kilométereket venne el tőlük. Napi 110 kilométeres penzumokat kell teljesíteniük. Az óceán másik oldalára repülőgéppel jutnak.
Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs
Lisszabonig viszont kerékpárral vonul a trió.

– Lisszabonig körülbelül 3300 kilométer kell tekernünk. Június 20-án indulunk és július 23-án indul a gépünk onnan, tehát oda kell érnünk. Peruba repülünk, ahol meglátogatjuk Halmos Gézát, akivel együtt voltam biciklivel Atlantában az olimpián. A nyitó ünnepségre repülünk Brazíliába, ahol az olimpia végégig leszünk és augusztus 20-án repülünk haza Lisszabonig. Onnan még meg kell oldanunk a hazautazást, Zoli ugyanis dolgozni fog, biciklivel nem érne haza, Balázsnak is kezdődik a suli, én meg majd valami új dologba fogok kezdeni ősszel – árulta el menetrendjüket Borbély Miklós. Aki nem ma kezdte a biciklis olimpiai kalandokat.

– Életem meghatározó élményei kötődnek ezekhez az utakhoz, először az 1992-es olimpiára jutottam ki ilyen módon. Igazából akkor váltam felnőtté. Azt sem fogom soha elfelejteni, hogy Szabó Tünde (jelenleg a Magyar Úszószövetség alelnöke, sportért felelős államtitkár – a szerk.) az én zászlómmal integetett az olimpiai dobogóról, amikor ezüstöt nyert Egerszegi Krisztina mögött. Most egy 20 éves történet zárul le számomra, szerintem stílusosan. 1996-ban kimentem biciklivel az atlantai olimpiára, akkor volt edzőként az első triatlon versenyidényem a gyerekekkel. Végülis kineveltem egy olimpikont, ez volt az utolsó versenyidényem, edzői pályafutásomat keretbe fogja a másik két út – mesélte motivációjáról.

Az út ötlete Németh Zoltántól származik, ő egy éve vetette fel, hogy Faldum Gábor olimpiai szereplését a helyszínre kézbesített üzenet átadásával kellene segíteni. Ez volt az alapötlet, ami kissé változott. Az év végén a duó már szervezte az utat, amikor a triatlonosok évzáró összejövetelén egy édesanya azzal a kéréssel állt elő, hogy fia is csatlakozhasson a társasághoz. Így jött össze a három muskétás. Külön nem készültek az útra, a kerékpár azonban mindennapjaik része, Németh Zoltán például naponta ingázik Baja és Borota közt, ami oda-vissza 60 kilométer.
14-kerekparral-az-olimpiara-rio-2016-600px
Borbély Miklós elárulta: még nincsenek belépőik, azok beszerzésében a Magyar Olimpiai Bizottság segítségét is kérték, de nformációk szerint számos sportág eseményeire a helyszínen is lehet még belépőt vásárolni. Ő a triatlonnál egy kicsit közelebb szeretne jutni a nézői zónától. Természetesen a bajaiak versenyszámai mellett minden magyarnak örömmel szurkolnának, de tudják, hogy az úszásra nem lesz egyszerű bejutni. Pedig lesz náluk nemzeti lobogó.

Eredményekre tippelni viszont nem szeretne. – Reménykedem, hogy Katinka elbírja az elvárás terhét , hozzá magát és az aranyat. Gáborkának ez az első olimpiája, ha húszban tud végezni, akkor az nagyon jó, kiemelkedő szereplés, minden más eredmény tisztes helytállásnak minősíthető, ahogy már a kvalifikáció is – vélekedik Borbély Miklós.

Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs

Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs

Borbély Miklós, Németh Zoltán, Barta Balázs