Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Katinka koronázásra készül

20041212-022_b

Viszonylag egyértelműnek tűnnek Hosszú Katinka fontosabb céljai a 2016-os ötkarikás játékokon: olimpiai bajnoki címet szerezni és 400 méter vegyesen megdönteni a kínai Je Si-ven elképesztő rekordját.

Említhetném még a világrekord-döntést is a célok között, de nem teszem, hiszen Katkának kizárólag csakis új világcsúccsal sikerülhet majd átadnia a múltnak a kínai úszó idejét. Bár az is igaz, hogy mivel a magyar hölgy a 400 méter vegyesen kívül 100 és 200 méter háton, 200 méter vegyesen és 200 méter pillangón is rajthoz áll majd, több alkalommal lesz majd lehetősége világcsúcsot úszni.

Hosszú Katinka olimpiára való felkészülése megfelelőnek tűnik, s ez ügyben semmilyen rossz hírt nem lehetett megtudni, viszont az nagyon jó jel, hogy az utóbbi két évben a Nemzetközi Úszószövetségnél (FINA) a világ legjobbjának megválasztott úszó erődemonstrációt tartott mindössze három hónappal az olimpia előtt.

Nagyon valószínűsíthető, hogy mindaz, amit Katka bemutatott a májusban rendezett Európa-bajnokságon, sokkoló volt a vetélytársai számára. Londonban nem csak könnyedén és fölényesen győzedelmeskedett többször is, hanem volt olyan pillanat is – még azelőtt, hogy bebiztosította volna a 4×200-as gyorsváltó aranyérmét -, amikor az egyéniben elért három arany- és egy ezüstérmével egyedül is vezette a nemzetek éremtábláját. (Persze, csakis virtuálisan.)

A 2016-os olimpia kapcsán esetleg ismét meg lehetne emlékezni a 2012-es londoni olimpián történtekről. Arról, hogy Dave Salo edző nem készítette fel rendesen a versenyre sportolóját, Hosszú Katinkát, majd kissé lekezelően azt mondta a magyar lánynak, hogy nem érti, mi a baja, hiszen akármikor nyithat Budapesten egy szépségszalont. Ezzel porig alázta azt a Hosszú Katinkát, aki még évekig úszó – és sportága legjobbja – akart lenni. Szerintem már nem érdemes előhozakodni az amerikai trénerrel, hiszen azóta már Katka is edzőt váltott és évek óta Shane Tusuppal készül a versenyekre, ráadásul Hosszú éppen ez a váltás óta szerepel kimagaslóan, s az időközben a férjévé vált trénerrel együtt vezették be azt a módszert, amivel „letarolták” az egész úszóvilágot. Azaz minél több Világkupán és egyéb pénzdíjas úszóversenyen vettek részt, s gyakorlatilag a még jelentősebb megmérettetésekre való felkészülésként, amolyan „keményebb edzésként” használták és használják ezeket a mások számára fontos versenyeket.

Végülis jóformán nem tettek mást, csak annyit, hogy az úszásban is bevezették a más sportágakban már hosszú ideje használt és jól bevált módszert (lásd: tenisz, stb). Ám mivel erre az újításra nem voltak felkészülve a vetélytársak és reagálni is képtelenek voltak a dolgokra, rengeteg Világkupa-győzelem és éremeső volt Hosszú Katinka jutalma.

Megemlékezhetnék még a híres-nevezetes szerződéstépésről is. Hiszen nem is olyan nagyon régen, csupán ez év elején történt, hogy Hosszú Katinka összetépte a Magyar Úszó Szövetség által felajánlott szerződést (emlékeztetőül: nem aprópénzről, hanem 12 millió forintról szólt a dokumentum!) és azt mondta, hogy el akarják hallgattatni.

Megemlékezhetnék Kiss László akkori szövetségi kapitányról is, aki lemondott a posztjáról, mert Hosszú Katinka nem állt szóba vele, majd néhány nap és némi „baráti” rábeszélés után ismét vállalta a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányi posztját, ám nem sokkal később, a csoportos nemi erőszakban való részvétele és az ezért kapott börtönbüntetés miatt ismét le kellett mondania. Ekkor viszont nem csak néhány napra és nem csak a „színészkedés” miatt köszönt el a szövetségi kapitányi tisztségétől, mint tette azt korábban, hanem végleg búcsút intett a magyar nemzeti csapatnak.

Mellőzöm is a „butikozást”, a szerződéstépést és a Kiss László-féle csoportos nemi erőszakot, s inkább megemlékszem a 12 évvel ezelőtti rövidpályás Európa-bajnokságról. Hosszú Katinka azon a 2004. évi bécsi úszóversenyen nyerte első felnőtt érmét. A Wiener Stadthalle adott otthont a rövidpályás Európa-bajnokságnak, s én néhány barátom és ismerősöm társaságában a helyszínen szurkoltam a bajai tinédszernek. Akkor, 2004-ben, Katka bronzérmet nyert. A verseny után azt írtam, hogy felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak és biztos vagyok abban, hogy a 2004-es év legjobb bajai sportolójának azt a teljesítményét láttuk élőben, melyet csak évek múlva tudunk igazán értékelni!

Nos, azóta eltelt 12 év, s jelenleg Hosszú Katinka világcsúcs-tartó, a világ legjobb úszója, több világbajnoki cím tulajdonosa, sokszoros Európa-bajnok, rengeteg Világkupán diadalmaskodott, az aranyérmek mellett pedig nagyon-nagyon sok ezüst- és bronzérme van. Most meg arra készül, hogy megszerezze a korona ékkövét!

Az olimpiai bajnoki címet!

20041212-069_b