Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Holnaptól négy magyar triatlonistának lehet szurkolni

Kerékpáros edzés Rióban! A felvételen (balról jobbra) Vanek Margit, Bajai Péter edző, Faldum Gábor, Tóth Tamás és Kovács Zsófia látható. Fotó: Facebook

Kerékpáros edzés Rióban! A felvételen (balról jobbra) Vanek Margit, Bajai Péter edző, Faldum Gábor, Tóth Tamás és Kovács Zsófia látható. Fotó: Facebook

Nemsokára a triatlonisták is rajthoz állnak az olimpián. Előbb a férfiak fognak versenyezni augusztus 18-án, csütörtökön, majd pedig két nappal később a nőkre is sor kerül. Jó hír, hogy ezúttal nem kell majd éjszakázni, mint sok másik olimpiai döntő esetében, ugyanis mindkét futam 16 órakor kezdődik.

Négy magyar triatlonista fog versenyezni: Faldum Gábor és Tóth Tamás csütörtökön, míg Vanek Margit és Kovács Zsófia szombaton. Az előbb felsoroltak közül Faldum a bajai Mogyi SE triatlonistája, a Vanek, Kovács és Tóth pedig mindannyian a Budaörsi Triatlon Klub sportolói.

Vanek Gábor, a budaörsiek vezetője arról számolt be, hogy Tóth Tamás – akinek nagyon sok erős versenyen kellett részt vennie és jól teljesítenie a szezon első felében – már augusztus 10. óta Rióban van, akklimatizálódik és készül az olimpiai viadalra. Ő két hét ausztriai edzőtáborozást követően az utolsó két héten Magyarországon edzett és a riói kerékpáros pályára való felkészülésre helyezte a hangsúlyt az utolsó hónapban.

Kovács Zsófia az egyetlen a Rióban induló magyar triatlonisták közül, aki már korábban is szerepelt olimpián. Először négy évvel ezelőtt vett részt az ötkarikás játékokon, s akkor egy szerencsétlen baleset miatt (a kerékpározás során bukott az esőtől csúszós úttesten – megj.) csak a mezőny vége felé, az 51. helyen zárta a versenyt. A 2010-ben a legjobb magyar női triatlonistának választott Kovács Zsófia Spanyolországban töltötte az olimpiára való felkészülés utolsó heteit. Ott a baszkföldi Vitoria-Gasteiz városban együtt készült az olimpiai cím első számú várományosának tartott Gwen Jorgensennel és az amerikai sztárral együtt készülő nemzetközi csapattal. A magyar triatlonista augusztus 10-én érkezett haza Spanyolországból, majd két nappal később, augusztus 12-én már tovább is utazott Rióba.

A budaörsiek klubvezetője, aki egyébként az olimpikon Vanek Margit édesapja, arról is beszámolt, hogy a lánya sok problémával küzdött a nyár során (allergia, arcüreggyulladás, megfázás), méghozzá olyannyira, hogy a svájci magaslati táborból is egy héttel hamarabb haza kellett jönnie és a gyógyulás érdekében a tiszaújvárosi Világkupát és a hamburgi triatlon váltó világbajnokságot is ki kellett hagynia. Szerencsére azonban Margit már meggyógyult, az utóbbi három héten már megfelelő volt az állapota és bíznak abban, hogy ismét a legjobb formáját fogja nyújtani az olimpián.

A bajai Faldum Gábor felkészülése megfelelőnek nevezhető, s az utóbbi két évben a Magyar Triatlon Szövetség javaslatára az év férfi triatlonistájának választott sportoló – mint arról már az Index is beszámolt – a közép-amerikai Costa Ricában edzőtáborozott az olimpia előtt. A Mogyi SE versenyzője és edzője, Bajai Péter, aki ezúttal a riói magyar triatlonisták trénere is, a múlt hét végén érkeztek meg Rióba.

Már a helyszínen van Szabó Zita is, az MTSZ főtitkára, Vanek Gábor, a Budaörsi TK klubvezetője, valamint Borbély Miklós, Faldum Gábor nevelőedzője is. Mindannyian a helyszínen segítenek a 2000 óta olimpiai sportág triatlon magyar sportolóinak, amely sportág magyar szemszögből – a négy olimpikonnak köszönhetően – minden idők legnagyobbik küldöttségével van jelen az olimpián.

Lőrinczi Csaba