Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Brit, spanyol vagy francia aranyérem várható férfi triatlonban, a magyaroktól pedig szép lenne bekerülni a legjobb 20-ba

20160817-go-team-hungary

Híres helyszín, a Copacabana ad otthont az olimpiai triatlonversenynek. Csütörtök délután 4 órakor kezdődik az 1.5 kilométer úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló verseny férfi döntője, s két magyar sportoló, Faldum Gábor (Mogyi SE Baja) és Tóth Tamás (Budaörsi TK) is az indulók között lesz.

A sportág négy honi szakemberétől kértünk esélylatolgatást a várható legjobbakról és a magyar triatlonistákról: egyikük Borbély Miklós edző, aki a bajai Mogyi SE alapítója és az utóbbi 20 évben klubvezetője, valamint az olimpikon Faldum Gábor nevelőedzője; másikuk Vanek Gábor, a 2016-os olimpiára a négy magyar triatlonistából hármat delegáló Budaörsi Triatlon Klub vezetője, valamint az olimpikon Vanek Margit édesapja; harmadikuk az egykori válogatott triatlonista Bajai Péter, aki jelenleg a Mogyi SE Baja vezetőedzője és a riói olimpián induló magyar triatlonisták edzője; negyedikük pedig szintén egykori válogatott triatlonista, jelenleg a Magyar Triatlon Szövetség főtitkára, Szabó Zita.

Borbély Miklós elmondta, hogy mivel tényleg a világ legjobb triatlonistái fognak versengeni az olimpiai bajnoki címért, nehéz jóslatokba bocsátkozni, ám úgy véli, hogy a spanyol Mario Mola, a brit Alistair Brownlee, a szintén brit Jonathan Brownlee, a dél-afrikai Richard Murray és a portugál Joao Silva ötösfogat tagjai közül kerül majd ki az olimpiai bajnok. A bajai tréner szerint mindkét versenyző magyar a legjobb 20-ba várható és őszintén reméli, hogy mindkét triatlonista meglepetést fog okozni.

Vanek Gábor abszolút progresszív versenyt vár, ugyanis a legesélyesebbek ott vannak a legerősebb úszók között és ők nyilván nem akarnak majd a második sor erős futóival együtt indulni futni a kerékpározás után. A középmezőny sokkal kisebb létszámú, mint egy WTS-futamon, ezért sikeres szökésekre számít. Szerinte az abszolút esélyes spanyol Javier Gomez kiesésével a két Brownlee-testvér (Alistair és Jonathan), illetve az idén keveset versenyző francia Vincent Luis, a spanyol Fernando Alarza, az ausztrál Aaron Royle, valamint bringázáskor várhatóan második bolyos dél-afrikai Richard Murray és a spanyol Mario Mola maradt az aranyéremre esélyesek között. Utóbbitól a kemény kerékpározás után nem vár nyerő futást. Tippje az élmezőnyre: 1. Alistair Brownlee, 2. Vincent Luis, 3. Richard Murray, 4. Jonathan Brownlee 5. Mario Mola. A legjobb 10-ben lehet még az olasz Alessandro Fabian, a szlovák Richard Varga és a dél-afrikai Henri Schoeman is.

A magyaroktól azt reméli a budaörsi klubvezető, hogy kis létszámú szökés esetén a 20-25. helyre várható Tóth Tamás, akitől a kemény bringázás után csak közepes futást vár, viszont úgy véli, hogy amennyiben Faldum Gábor a legjobb formáját fogja hozni, akkor a 15. hely környékére is felfuthat az üldöző bolyból.

Bajai Péter szerint a londoni olimpián dobogós Brownlee-testvérek a legesélyesebbek a győzelemre, hiszen nekik az úszás, a kerékpározás és a futás is egyformán jól megy, ráadásul a sok sérülés után idén nagyon jó formát mutattak. Talán csak az a Gomez lehetne a legnagyobb ellenfelük, aki kartörés miatt nem vehet részt az olimpián. Az ő hiányában Vincent Luis, Mario Mola és Richard Murray lehetnek a britek legnagyobb kihívói. Luis tavaly 2. helyezett lett a riói tesztversenyen, ám idén nem sokat versenyzett, WTS-en sem indult (a triatlonos Forma-1 – a szerző megjegyzése), viszont a sprint EB-n és az erős francia bajnokságban rajthoz állt és nyert is mindkettőn. Tehát nincs rossz formában, de ebben a mezőnyben idén még nem mutatta meg, mit tud. Mola és Murray futásban nagyon jól teljesíthetnek, ám nekik az úszásuk gyengébb, ám ha el tudják majd érni az első sort, akkor akár az aranyra is esélyesek lehetnek. Nem érdemes szupergyors futásra számitani, hanem kemény verseny lesz végig. Meglepő lenne, ha valamelyik angol nem lenne dobogós.

A magyar olimpikon triatlonisták edzője a következőképpen vélekedik a magyar sportolók esélyeiről: a két magyar közül Faldum Gábor érkezett jobb pozícióban az olimpiára, hiszen már a tavalyi év végén szinte biztos volt a részvétele. Ennek megfelelően jobban és nyugodtabban tudott készülni a riói viadalra, az olimpiai előtti formája biztató, s ezt a világbajnoki WTS-versenyeken is bizonyította. Mivel jól kerékpározik és jól fut, nála az lesz döntő fontosságú, hogy az úszásnál mennyire tud közel kerülni a mezőny elejéhez, valamint kikkel tud majd „összedolgozni” a kerékpározás során. Tóth Tamás májusig küzdött a kvótáért, s így csak ezt követően tudott az olimpiai felkészülésre koncentrálni. Idén úszásban mutatott stabil formát és elúszásból ért el jó eredményeket. Most is ez a célja. Úszáson elszakadni az első sorral, majd a végén előnyből futni. Bármelyik magyar sportoló legjobb 20-ba kerülése jó eredménynek számítana.

Szabó Zita elsőre arról emlékezett meg, hogy eléggé egyértelmű, hogy Javier Gomez a dobogó valamelyik fokát biztosan elfoglalta volna, és nyilván a londoni olimpiai ezüstérem után mindent megtett volna, hogy még annál is fényesebb legyen a riói érme, de sajnos a spanyol klasszis kartörés miatt nem indulhat ezen a versenyen. A Magyar Triatlon Szövetség főtitkára szerint négy triatlonistának van esélye fellépni az olimpiai dobogóra: ők a Brownlee-testvérek, Alistair és Jonathan, valamint Mario Mola és Richard Murray. Úgy véli, hogy címvédést láthatunk majd a férfi triatlonistáknál, azaz Alistair Brownlee London után újra nyerni tud. A magyarokat a 20-25. helyekre várja. Az igaz, hogy nagyon kemény a pálya, ám Faldum Gábor is, és Tóth Tamás is megfelelően felkészültek a versenyre, nyugodtan várhatják a rajtot.

Lőrinczi Csaba

20160817-triatlon-ferfi-rajtlista

olimpia-triatlon-ferfi-terkep