Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

„Közeli” landolása várható

20161124-iron-lady-3

Mindenekelőtt szükségesnek tartom arra emlékeztetni, hogy a Hosszú Katinkáék kontra Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök ügyben nem a politikáé a főszerep. Sőt, igazából egyáltalán nem politikáról, hanem sportszakmai dolgokról kellene szólnia ennek az egésznek. Teljesen biztos vagyok abban, hogy Hosszú Katinka és társai végképp nem a politika miatt, hanem csakis és kizárólag a Magyar Úszó Szövetségnél és a magyar úszósportban tapasztaltak miatt tiltakoznak.

Az már egy másik dolog, és ez ellen ők minden bizonnyal nem tehetnek semmit sem, hogy a számukra vegytisztán sportszakmai ügyből – önszántukon kívül – végül mégis politikai ügy lett. Pontosabban: politikai IS lett az ügy. Nyilván ebben benne van a jelenkori magyarországi helyzet is, de még inkább az, hogy jövőre úszó-világbajnokságot rendeznek Budapesten és már nem csak terv, hogy 2024-ben a magyar főváros adjon otthont az olimpiai játékoknak.
20161124-iron-lady-2
Mint az várható volt, minden sportrajongó vérmérséklete szerint reagál az úszószövetségi vitára. Akik hajlamosak belevinni saját politikai érzelmeiket Hosszú Katinkáék Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök elleni sportszakmai ügyébe és például olyasmiről „álmodoznak”, miszerint a tehetséges fiatal nő – aki tényleg a saját lábán áll – szembe száll a maffiaállammal vagy harcol az egyszemélyi vezetővel, kiáll a kiszolgáltatott helyzetben lévő polgárok mellett, a büntetés-jutalmazás, a diktatúra, a megfélemlítés, a zsarolás és a lejáratás ellen, satöbbi, satöbbi, satöbbi, azok alighanem csalódni fognak!

Éppen ezt megelőzendő érdemes már most jelezni, hogy nem lehet kifizetődő a csodavárás, hiszen amennyiben lesz változás a Magyar Úszó Szövetség elnöki pozíciójában, akkor nagyon-nagyon valószínűleg egy „közeli” személy landolása várható. Már csak azért is, mert a jelenlegi magyar kormányzat számára kiemelt fontosságú a sport! Jövőre pedig úszó-világbajnokság lesz Magyarországon és olimpia rendezésére is be van adva a pályázat!

Szóval: az eredetileg kizárólag sportszakmainak indult tiltakozásra egyre inkább rátelepszik a politika! Tetszik, nem tetszik, ez van!
20161124-iron-lady-1
Az viszont teljesen biztos, hogy sem Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök, sem pedig Hargitay András szövetségi kapitány nem fog úszni egyetlen versenyen sem. És ha nem sikerül egymás ellen ugrasztani a tiltakozó úszókat, akkor ők bizony nem fogják felzabálni egymást. Nagyon úgy tűnik, hogy előbb-utóbb valakinek mennie kell. Vagy valakiknek menniük kell.

Amennyiben pedig minden marad a régiben és semmi változás nem lesz, akkor érdemes lesz abba is belegondolni, hogy Hosszú Katinka, Gyurta Dániel, Kapás Boglárka (és társaik) akár még úgy is dönthetnek, hogy a hiábavaló tiltakozás után már csak egyetlen lehetőségük marad a tarthatatlan állapotok miatti figyelemfelhívásra: bojkottálni a magyarországi úszó-világbajnokságot!

Lőrinczi Csaba