Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Nincs Gerrard, viszont van „halálos trió” és gólrekord várható

Liverpool FC 1975

Liverpool FC 1975

Jó jelnek tűnik, hogy Gerrard már nem a Liverpool focistája. A Vörösök korábbi csapatkapitánya tavaly elhagyta nevelőegyesületét és az Amerikai Egyesült Államokba tette át a székhelyét. Az volt a célja, hogy megnyerje az észak-amerikai profiligát. Nem sikerült. Ugyan a 36 éves középpályás két idényt játszott a Los Angeles Galaxyben, de ugyanúgy nem szerzett bajnoki címet, mint a Liverpoolnál eltöltött közel két évtized alatt.

Valószínűleg csak nagyon kevés focidrukker van, aki nem tudja, hogy Anglia egyik leghíresebb és legeredményesebb focicsapata, vagyis a Liverpool FC közel három évtizede képtelen bajnoki címet nyerni!
logo_liverpoolfc
Legutóbb az 1989-90-es idényben nyert aranyérmet a Liverpool. De fogalmazhatunk úgy is, hogy amióta Premier League-nek nevezik az angol élvonalbeli focibajnokságot, azaz 1992 óta, a Liverpool FC még egyetlen egyszer sem bírt angol bajnok lenni. Ráadásul ezt úgy tette, hogy ezen időszak alatt többször nyert FA Kupát, angol ligakupát és -szuperkupát, diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában, az UEFA Kupában és az UEFA Szuperkupában, valamint négyszer volt ezüstérmes Angliában, döntős volt a Bajnokok Ligájában és a FIFA klubvilágbajnokságon.

Emellett volt egy olyan esztendő is, 2001, amikor nem kevesebb, mint öt trófeát nyert a Liverpool! A klub történetének legsikeresebb évében ugyan bajnokságot nem sikerült nyerni, viszont FA kupát, angol ligakupát, angol szuperkupát és UEFA Kupát nyert, valamint a BL-győztes Bayern München legyőzésével az európai szuperkupát is elhódította a Mersey-parti focicsapat.

Azt sem érdemes elfelejteni, hogy az angol foci egyik legcsillogóbb ékkövének számító Liverpool FC az európai labdarúgás utóbbi négy évtizedének azon triója közé tartozik, akiket korszakalkotók néven említ a focitörténelem. Az angol FourFourTwo szaklap éppen nemrégiben készített rangsort a futballtörténelem 50 legjobb együtteséről, s az 1975-1984 közötti Liverpool a legszűkebb elibe, a Top 10-be került be. Mondhatni, hogy egyáltalán nem véletlen ez az elit helyezés, hiszen az akkori Liverpool FC olyasmit vitt véghez néhány év leforgása alatt, ami csak nagyon-nagyon kevés fociklubnak adatik meg: kilenc év alatt hétszer volt Anglia bajnokcsapata, ötször nyert angol szuperkupát és 4-szer angol ligakupát, szintén négy alkalommal nyert Bajnokok Ligáját (akkoriban Bajnokcsapatok Európa Kupájának nevezték a sorozatot), de közben egyszer az UEFA Kupában is diadalmaskodott, nyert egy UEFA Szuperkupát, valamint döntős volt még néhányban és ezüstérmet szerzett a labdarúgó Világkupa döntőjében.

Kenny Dalglish

Kenny Dalglish


Az utóbbi négy évtizedben nagyon sok jó focicsapatot láthattak a szurkolók, viszont közülük mindössze csak három volt korszakalkotó: az előbb említett 1975-1984-es Liverpool FC (Kenny Dalglish, Alan Hansen, Ian Rush, Emlyn Hughes, Kevin Keegan, Terry McDermott, Phil Thompson, Phil Neal, Ray és Alan Kennedy, Graeme Souness, Ronnie Whelan, Ray Clemence, Bruce Grobbelaar, stb., edzők: előbb Bob Paisley, majd Joe Fagan) mellett az 1987-1991 közötti AC Milan (Van Basten, Gullit, Rijkaard, Baresi, Costacurta, Maldini, Albertini, Ancelotti, Donadoni, stb., edző: Arrigo Sacchi) és az 2008-2011-es FC Barcelona (Messi, Ronaldinho, Puyol, Dani Alves, Rafa Marquez, Pique, Deco, Iniesta, Yaya Toure, Xavi, Eto’o, Henry, Villa, stb., edző: Josep Guardiola).

A szenzációs sikerkorszakot és az ínséges éveket követően jelenleg az angol Premier League élmezőnyének tetején tanyázik a liverpooli focicsapat. Egyre több szakember és focidrukker mondja, hogy bajnoki címre esélyes a Jürgen Klopp edző által irányított alakulat. Már olyanok is szép számmal vannak, akik azt mondják, hogy gólrekordot döntve lehet bajnok a Pool. Tizenegy forduló után már 30 gól a Klopp-legénység termése, s ha továbbra is hasonló ütemben termeli a gólokat, akkor minden bizonnyal meg fog dőlni a Chelsea 103-as gólrekordja és a Klopp-csapat lesz a Premier League új gólrekordere.

Ian Rush

Ian Rush


Az is bizakodásra adhat okot a Vörösök drukkereinek, hogy nem csak nagy mennyiségben termeli a gólokat a Liverpool, hanem az is, hogy széles a paletta és már közel tíz olyan játékos van a csapatban, akik betaláltak az ellenfelek kapujába. Ezen focisták közül is kiemelkednek négyen: Lallana 3 gól és 5 gólpassz, Coutinho 5 gól és 5 gólpassz, Firmino 5 gól és 3 gólpassz, Mane 6 gól és 2 gólpassz. A Whoscored.com szakportál szerint Philippe Coutinho jelenleg nem más, mint a Premier League legjobb játékosa, de másik két Liverpool-focista, Roberto Firmino és Sadio Mane is a legjobb 10-ben van. A Mane, Coutinho, Firmino csatártriót pedig annyira termelékenynek tartják a focidrukkerek, hogy az FC Barcelona MSN-je (Messi, Suarez, Neymar) után már ennek a hármasfogatnak is van külön beceneve: „halálos trió”.

Mivel momentán nem csak nagyon jó a csapat, hanem az a Gerrard sincs már a Liverpool FC-nél, aki közel 20 év alatt egyszer sem bírt bajnoki címet nyerni a nevelőegyesületével, s ráadásul még annyira balszerencsés is volt, hogy a 2014-es emlékezetes hibája hatalmas mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Liverpool elbukta az újabb bajnoki aranyérem szerzésének lehetőségét, nos, mivel Gerrard már nem a Mersey-partiak focistája, akár még az is előfordulhat, hogy ismét angol bajnok lesz a Liverpool.

Lőrinczi Csaba