Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Conte csúcsra járatja a londoniakat

Antonio Conte

Antonio Conte

Antonio Conte menedzser irányításával már hónapok óta szárnyal a Chelsea. Méghozzá annyira, hogy október elejétől december közepére sorozatban 11 bajnokit nyert és beállította a klubcsúcsot. Sőt, azon sebtiben meg is döntötte a még 2009-ben Guus Hiddink és Carlo Ancelotti közös vezetésével elért rekordot, s csak ez év elején, 13 siker után ért véget a győzelmi sorozat.

Az elképesztő győzelmi sorozat láttán, amelynek köszönhetően magabiztos listavezetővé vált a londoni együttes és a Premier League első számú bajnokesélyesévé lépett elő, sok drukker már alig törődik azzal, hogy bizony döcögősen indult a talján tréner angliai szereplése.

Antonio Conte

Antonio Conte

Antonio Conte a Juventus történetének egyik legmeghatározóbb alakja, aki nemcsak hosszú évekig volt a torinói alakulat csapatkapitánya, hanem játékosként minden fontosabb trófeát meg is nyert klubcsapatával, míg az olasz válogatott tagjaként a világbajnokságon és az Európa-bajnokságon is ezüstérmet szerzett. Bár még alig csak egy évtizede edzősködik, de már rengetegszer díjazták, s többek között háromszor kapta meg a legjobb olaszországi edzőnek járó trófeát (Panchina d’Oro), de szintén háromszor volt az év edzője az olasz fociszövetség szavazásán, de az Év Edzője-serleggel is díjazták (Globe Soccer), majd pedig a közelmúltban két egymást követő hónapban is – 2016. október és november – ő lett a mindössze 5 hónapja zajló angol Premier League-ben a hónap menedzsere.

A bő fél éve a szigetországban edzősködő olasz edző számára nem a legjobban kezdődött az angliai kalandozás. Három győzelem után döntetlent játszott a kiesőjelöltté előlépett Swansea csapatával, majd pedig két megalázó vereséget gyűjtött be közvetlen riválisaitól (a Liverpool ellen otthon, az Arsenal ellen idegenben). Próbálkozott ugyan 1-4-1-4-1-el és 1-4-2-3-1-el is, de egyik hadrend sem vált be, majd pedig a kudarcok láttán és annak tudatában, hogy a Chelsea kerete tele van jobbnál jobb focistákkal, tavaly október elején előállt az 1-3-4-3-as formációval.

Eden Hazard

Eden Hazard


Conte azért észnél volt és nem lépte meg az 1-3-5-2-t, amit megtett az olasz csapatával és amely zsinórban három bajnoki címet eredményezett a Juventusnak, a hadrend pedig Antonio Conte „védjegye” lett. Számolt azzal, hogy már nem Olaszországban, hanem Angliában edzősködik, s így a némileg „óvatosabbnak” tűnő 1-3-4-3-at választotta a londoni alakulat hadrendjének.

Annyira bevált ez a lépés, hogy Conte csapata legutóbb tavaly szeptember végén szenvedett vereséget, majd a következő három hónapban még csak döntetlent sem engedélyezett ellenfeleinek és megdöntötte a klub győzelmi rekordját. Ráadásul nem csak eredményes, hanem látványos is volt a játék: amíg ezeken a mérkőzéseken alig kapott gólokat a londoni gárda, addig rengeteg gólt szerzett és az esetek többségében alaposan kitömte ellenfelei kapuját.

Amúgy az olasz tréner nem varázsolt „nagyot”, hanem mindössze annyit tett, hogy a rendelkezésére álló focistákat azokra a posztokra helyezte, ahol a legjobban tudnak teljesíteni. Észrevette, hogy az óriási teherbírású N’Golo Kante nem csak a védekező középpályás feladatait tudja ellátni magas szinten, hanem emellett még arra is képes, hogy pontosan és biztonságosan eljuttassa a labdákat a támadókhoz. Ahol elsősorban Eden Hazard a kedvezményezett és akinek Antonio Conte megadta azt a szerepkört, ami Messinek jut Barcelonában. Azaz teljesen szabadon és mindenféle kötöttségtől mentesen játszhat, s azt tehet a pályán, amit jónak ítél!

A belga focizseni pedig azzal hálálja meg a korlátlan bizalmat, hogy karmesteri munkája során nem csak az első számú bajnokesélyessé lépett elő a Chelsea, hanem októberben a hónap legjobb PL-játékosának válaszották és a Premier League legjobb gólszerzői között is az élmezőnyben van.

Hazard kimagaslóan jó teljesítménye láttán a Chelsea vezetői egyetlen másodpercig sem gondolkoztak a kínai Sanghaj SIPG ajánlatán, hanem azonnal eladták Oscart a Távol-Keletre. Pedig az ereje teljében levő 48-szoros brazil válogatott futballista – aki bajnoki címet, Ligakupát és Európa Ligát nyert a londoni együttessel – 2012 óta volt a klub kötelékében és hosszú távon is jó megoldásnak tűnt. Oscar alapember volt az elmúlt években a Chelsea-nél, ám amikor kiderült, hogy feleslegessé vált a londoniaknál és még így is hatalmas nyereséggel lehet túladni rajta, azonnal „léptek” az illetékesek. Annak idején, 2012-ben, 32 millió euróért igazolták le a brazil Internacionaltól, most pedig 70 millióért passzolták tovább a kínaiaknak!

Diego Costa

Diego Costa

Szintén fontos momentum a jelenlegi Chelsea életében, hogy az öntörvényű középcsatárnak, Diego Costának alaposan bedumálták, hogy innentől kezdve csakis és kizárólag azt kell tennie, amihez a legjobban ért. Azaz gólokat kell szereznie! Minél többet! A brazilnak született spanyol válogatott csatár pedig teszi a dolgát: termeli a gólokat, vezeti az angol élvonal góllövőinek listáját és novemberben megválaszották a hónap legjobb PL-játékosának.

Antonio Conte pedig jó úton halad afelé, hogy Olaszország után Angliát is meghódítsa!

Lőrinczi Csaba