Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Triatlon Világkupa: Napfény Parttól az Aranypartig

Faldum Gábor. Fotó: ITU

Ha nem a zsinórban egymást követő Világkupa-futamokon vennének részt, valamint a versenyek közötti időszakban nem éppen az edzésekkel és az utazásokkal lennének elfoglalva, akkor bizony akár alaposan is megismerkedhetnének az ausztráliai Brisbane környékének nevezetességeivel a távoli kontinensen tartózkodó magyar triatlonisták.

Ugyanis néhány nappal ezelőtt az ausztrál nagyvárostól mintegy 100 km-re északabbra – és a Sunshine Coast-on, azaz a Napfény Parton – fekvő Mooloolaba adott otthont triatlon Világkupa-futamnak, ahol a magyarok is rajthoz álltak, majd pedig az április elején az új-zélandi New Plymouth-ban rendezendő VK-versenyt követő hétvégén a Brisbane-től közel 70 km-re délre található Gold Coast (Aranypart) lesz a soron következő triatlon Világkupa-futam helyszíne.

Kovács Zsófia.


A magyar sportolók közül Kovács Zsófia teljesítette a legjobban a mooloolaba-i Világkupát. A Budaörsi TK olimpikonja a 7. helyen végzett. Méghozzá úgy, hogy „triatlon nagyhatalomnak” számító házigazda ausztrálok 6 versenyzője végzett a legjobb 10 között, s rajtuk kívül csak 1-1 mexikói, új-zélandi, spanyol és magyar sportoló került be a top 10-be! Nem meglepő módon Emma Jackson és Ashleigh Gentle személyében az ausztrálok adták a verseny győztesét és ezüstérmesét is. A férfiak versenyében két magyar indult, Czigány András és Faldum Gábor, akik mindketten a bajai Mogyi SE triatlonistái: a fiatal és VK-újonc Czigány András a 18. helyen végzett, míg a tavalyi olimpián minden idők legjobb magyar férfi olimpiai eredményét elérő Faldum Gábor feladni kényszerült a versenyt.

Vanek Gábor, az előző évben a Magyar Triatlon Szövetség által kiadott rangsor elit kategóriájában listavezetőként végzett Budaörsi TK klubvezetője arról számolt be, hogy a három olimpikon triatlonistájuk közül Kovács Zsófia – Jamie Turner edző irányításával – már januártól Ausztráliában készült. Ő elsősorban a World Triathlon Series- és Világkupa-futamokon tervezi a szereplését, s a két korábbi 4. helyezés után idén már mindenképpen dobogón szeretne végezni a tiszaújvárosi Világkupán.

Tóth Tamás – a másik budaörsi olimpikon – már március elején részt vett Abu Dhabiban a szezont nyitó WTS-futamon és a 30. helyen végzett. A Budaörsi TK harmadik olimpikonja, Vanek Margit júniusra várja első gyermekét, így neki ez az év kimarad a versenyzésből, de 2018-ban ismét triatlonozni szeretne.

A klubvezető arról is beszámolt, hogy a 2014-ben Tiszaújvárosban Világkupa-győztes és hosszan elhúzódó sérülését követően ismét versenyképes állapotba kerülő Vanek Ákos már jól áll a felkészülésben és a Budaörsi TK új vezetőedzőjének, Király Kristófnak az irányításával kisebb versenyeken szerepelve tervezi a visszatérését. Bicsák Flóra, Fuchs Dóra és Bujdosó Ferenc az U23-as EB-n, Papp Tamás a junior EB-n, Kiss Gergely és Oláh Csongor pedig az ifjúsági Európa-bajnokságon szeretne magyar válogatottként részt venni.

Tóth Tamás.


Borbély Miklós edző, aki a Mogyi SE Baja alapítója és mintegy két évtizeden keresztül vezetőedzője volt, valamint az olimpikon Faldum Gábor nevelőedzője a következőket mondta: – A magyar triatlonisták is megkezdték a 2017-es versenyidényt, s ezzel a hosszú, 4 éves felkészülést a következő olimpiára. A kezdetek az elvárásokhoz és a magyarok sportolók képességeihez képest némileg gyengére sikerültek. Valószínű, hogy az okokat csak az idény végén tudjuk majd megmagyarázni, de a tisztábban látás érdekében legalább néhány versenynek mindenképpen el kell telnie.

Faldum Gábor a felkészülés alatt derékbántalmakkal küzdött. Annyira, hogy emiatt még egy spanyolországi edzőtáborozást is kénytelen volt félbeszakítani. Az ő kényszerű ausztráliai versenyfeladásába ez is beleszólhatott. Czigány András újonc a „nagyok” között. Róla elmondható, hogy most lépett a felnőtt triatlon „harcmezejére”. Jónak nevezhető felkészülési időszakon van túl, motivációja pedig egyértelmű.

A bajai tréner azt is elmondta, hogy a melegégövi edzőtáborokból érkező magyaroknak meg kellett küzdeniük az időeltolódással és az időjárási különbségekkel is (leginkább ez utóbbira panaszkodtak), ám a következő versenyeken már egyikőjüknek sem lehet panaszuk erre, hiszen Ausztráliában maradtak, s onnan repülnek Új-Zélandra, majd pedig vissza Ausztráliába. Ráadásul valószínűsíthető, hogy mindannyian motiváltan fognak versenyezni, hiszen az olimpia utáni időszak minden versenyzőnek külön kihívás, hiszen ilyenkor az „ifjak” és az eddig kevesebb lehetőséghez jutott versenyzők kettőzött energiával támadják a korábbi olimpián szereplőket, akiknek pedig minden rutinjukra szükségük lesz arra, hogy ezeket a támadásokat visszaverjék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.